Asta

Kennel Lucky Danes

Asta

Lucky Danes Everlastning Sweet Thing

Regnr: SE34170/2014

Colour: Mantel

Born: 2014 04 19

HD: B/B

ED: UA

Hjärta: UA enligt auskultation 2017-03-16

E: SE66177/2010 - Big Ranger's Fabulous Fernando

U: SE14591/2010 - Lucky Danes Chevelle

Shows: Bla. Excellent, CK

Asta är född i vår E-kull som ensam tik med två prickiga brorsor. Hon var ett kaxigt litet yrväder redan ifrån start! Vi hade ifrån början inte riktigt bestämt oss för om vi skulle spara någon valp hemma men vi tänkta att detta energiknippe är det bäst att spara så det gjorde vi! Vi har innte ångrat oss en sekund, eller nja det skulle möjligtvis vara omkring den där incidenten med saccosäcken och alla miljarder frigolitkulor över hela nedervåningen.. Hehehe!

Men Asta är en vacker, stark, kärleksfull dam. Hon är vår lillkilles abslouta bästis och beskyddare. Hon är den som alltid har glimten i ögat men även en trygg och tröstande famn om det behövs!

Astas namn är en hyllning till hennes vackra mormor, Granddetildaz Sweet Thing och vi hoppas att hon ska få hjälpa till att föra hennes gener och fina sätt vidare i vår uppfödning.

Asta är sparsamt utställd då vi haft ett ganska fullspäckat schema under den här tiden med annat än utställningar men hon ska få sin chans också att visa upp sig mer i ringarna när tiden tillåter!

Copyright @ All Rights Reserved