Cesar

Cesar

Se UCH Lucky Danes Devil In Disguise

Regnr: SE24188/2012

Colour: Harlekin

Born: 2012 03 25

HD: A/A

ED: UA

Heart: UA vid auskultation

E: FIN52561/08 - SE19762/2012 - C'mon Boy Named Sue

U: S47736/2007 - Lucky Danes All In

Shows: Bla. Excellent, CK, 3 CERT, BIM, CACIB, CHAMPION

Cesar bodde först i en annan familj och kom tillbaka till oss under hösten 2012, han hade massor att jobba med då!! Puh, det var en tuff match att bara lära honom att vara med inne, som en i familjen! Men han lärde sig otroligt snabbt och anpassade sig mer och mer för varje dag som gick!

 

Han är otroligt söt, vänlig & öppen samt lättlärd! Jag är väldigt glad att han kom tillbaka när han ändå var så pass ung att det fanns alla chanser att lära honom om igen!!

 

Cesar bor nu hos min (Annas) faster med familj tillsammans med halvsystern Prinsessan! Där är han avgudad och lever prinsliv! Nu fick de något att bita i, Marie & Tobbe och de har gjort det väldigt bra!! De tränar, promenerar & fixar & trixar med sina prickar! Jag är så himla glad att de vill vara en del av våran hundfamilj och att de tar så fint hand om våra gemensamma prickar!

 

Cesar samägs av oss, och kommer att användas i avel framöver om allt går som planerat naturligtvis! Cesar blev svensk utställningschampion under 2016, kennelns första egenuppfödda champion! Vi planerar för att eventuellt åka över till grannländerna med Cesar och ställa ut honom där.

 

Cesar är tillgänglig för avel till godkända tikar!!