Lucky

Lucky

C'mon Vintage Dane " Lucky " S14906/2007


HD: B ED: UA Hjärta: UA


* 2006 05 12

† 2011 02 09

Det gör så ont....

Lucky lämnade oss hastig på grund av en akut livmoderinflammation som spridit sig i kroppen på henne. Hon var mycket dålig när vi kom till veterinären med henne. Pulsen var jättehög och andningen påverkad. Det var fruktansvärt att se henne må så dåligt! Veterinären förklarade att akut operation var det enda alternativet, men att hennes chanser var små för att klara det. Vi valde att låta henne stilla somna in. Det var något av det absolut värsta jag varit med om! Med sorgen efter Åke så färsk och att sedan förlora Lucky så akut, det knäckte mig totalt.. På något vis känns det som att Hera & Lucky som funnits där så länge, alltid ska finnas vid min sida..  <3

Den svarta pärlan, Lucky Bulan, Alf, denna vackra underbara milda tjej med ett hjärta av guld. Så enkel och okomplicerad och trygg i varje situation. Det är så otroligt tomt efter Dig här hemma, saknar Dig varje dag!! Tårarna rinner när jag skriver dessa rader och de verkar aldrig ta slut... Älskar Dig såå...


Lucky är vår första finska import från Katarina Valonen, kennel C'mon.

Lucky är en jätte härlig tik på 3 år. Hon utstrålar glädje och energi och har ett härligt temperament. Hon är en riktig sötnos som ofta går under smeknamnet Alf här hemma, då hon rätt ofta när hon fånar sig liknar "Alf- The alien" =)

Och hon skulle säkert inte ha något emot att äta upp en katt eller två heller för den delen om hon bara fick chansen! Hihi!

Hon är vacker & elegant men samtidigt kraftfull. Hon har en riktigt glänsande lacksvart färg.

Vi har varit ute på några utställningar med henne och det har gått ganska så bra, Lucky tog sitt första Certifikat på SGDKs utställning i Stora Segerstad juli 2009.

Hon kommer med största sannolikhet att synas mer i ringarna under 2009/2010.

Med Lucky tränar vi även en del lydnad och spår, vilket hon är en fena på om hon bara vill!

Fast mest av allt tycker hon om att busa med Dixie eller gräva efter sorkar här ute i åkern!